Hieronder vind je enkele reviews.

De reiki behandeling van Louise was een hele bijzondere ervaring. Ze stelde mij compleet om mijn gemak en wist door te dringen tot de kern. De behandeling zorgde ervoor dat ik mijn emoties de vrije loop kon laten en een diepe ontspanning kon ervaren. Het heeft mij mooie inzichten gegeven en mij weer met beide benen op de grond gezet. Louise staat in haar kracht als ze behandelt, ik raad deze prachtige vrouw zeker aan!

Elsa Govaarts.
De behandeling was een oase van rust voor mij. Zo fijn om mijn gedachten even op vakantie te sturen en vol liefdevolle inzichten weer terug te keren. Dank je wel.
Linda Rullens.
De warmte kwam meteen door mij heen. Alles was zo relaxt en het voelde super fijn. Ik heb mij snel overgegeven en kwam helemaal tot rust. Ik raad iedereen dit aan! Heerlijk! Snel weer een afspraak gemaakt.

Mariska faedi.
Deze mooie en inspirerende vrouw heeft mij een reiki behandeling gegeven. De reiki zorgde voor een diepe ontspanning voor mij en was een bijzondere en mooie ervaring. Ik zou het iedereen aanraden om bij Louise een reiki behandeling te doen.

Claudia van der Werff.
Zeer prettig persoon, warme ontvangst, voelde me snel op mijn gemak. Fijne omgeving met fijne zintuigelijke prikkelingen door middel van geur. Prettige ervaring.
Petra.
Wat een ontzettend bijzonder en speciaal gevoel. Ik wist niet precies wat ik moest verwachten maar tijdens en na de behandeling is dat duidelijk geworden. Een opluchting en een verademing, een gevoel wat speciaal is en blijft! Door de reiki behandeling valt de spanning die je hebt compleet van je af. Louise super bedankt & ik kom bij je terug.

Apollonia Mars.

Instagram


Facebook


Pinterest


Youtube


Spotify