Even voorstellen.

Als je naar deze foto kijkt zie je een sterke, krachtige vrouw die vanuit haar wilde hart durft te leven. Dit is echter niet altijd zo geweest. Een burn-out was nodig om te komen tot mijn kern en vanuit hier te durven leven.  Wekenlang zat ik op de bank of lag ik in bed onder een dekentje. Opgebrand en zonder energie. Hoe heeft dit zover kunnen komen? Ik ben nogal een perfectionist, een control-freak en stapte regelmatig in de sneltrein om zo snel mogelijk mijn doelen te behalen, zonder oog te hebben voor het proces.  Ik leefde vooral vanuit mijn hoofd. Dit zorgde ervoor dat ik urenlang kon piekeren en de hele dag met to-do lijstjes in de weer was. Oh en ik was nooit tevreden of trots, want de ellenlange lijstjes kwamen nooit af. De burn-out was voor mij een periode waarin ik alles probeerde, van yoga en reiki tot mindfulness  en acupunctuur (en nog veel meer). Ik was zoekende en ik wist niet waar ik nou echt behoefde aan had. Voor me gevoel klopte ik overal tegelijk aan met de vraag of ze mijn opgebrande motortje zo snel mogelijk weer aan de praat konden krijgen. Later kwam ik erachter dat ik naar binnen mocht keren, op mijn eigen kracht mag vertrouwen en mijn hart mag volgen. Reiki en yoga zijn mijn levensstijl geworden die dit mogelijk maken. Ik, Louise Lieffering, voel daarom dat het mijn zielsmissie is om anderen te helpen om naar binnen te keren en te durven voelen wat daar zit. Juist omdat ik zo goed weet hoe het voelt om jezelf kwijt te raken.

De kracht van verbinding.

Van jongs af aan wist ik zeker dat ik de advocatuur in wilde duiken. Ik kon moeilijk tegen onrecht en op deze manier kon ik mezelf helpen met problemen van anderen. Vandaar dat ik een master Privaatrecht heb afgerond aan de Erasmus Universiteit.

Na mijn studie ben ik 8 maanden de wereld gaan ontdekken en gaan genieten van al het moois moeder natuur ons geeft. Eigenlijk kwam ik erachter dat mijn passie ook ergens anders ligt. Spiritualiteit. Alles is energie en daar kun je de wereld mee helpen. Vandaar dat ik reiki cursussen ben gaan volgen bij Zo-Ma opleidingen en uiteindelijk mezelf Reiki Master mag noemen. Dat is een bijzondere titel die ik met zorg draag.

Vanwege mijn interesse in spiritualiteit, yoga en meditatie heb ik een yoga teacher training programma gevolgd. Waar kan dat beter dan in de yogacapital of the world? Zo gezegd, zo gedaan en dus reisde ik af naar Rishikesh (India). De stromingen die ik daar heb gevolgd zijn Hatha en Ashtanga Yoga. Ademhalingsoefeningen en meditatietechnieken kwamen ook naar voren. 


Wist je dat ik..

✧ verslaafd ben aan op mijn hoofd staan.

✧  ga stralen van disney films, in het bijzonder Vaiana.

✧  ten huwelijk ben gevraagd in Hawai’i (soulplace) op de stairways to heaven. 

✧ door een winactie op instagram een bruiloft op het eiland Oahu heb gewonnen.

✧ leef met de cycles van de maan.

✧ altijd bezig ben met de wereld ontdekken.

✧ een echte boekenworm ben.

✧ elke maand (alleen) naar de sauna ga. 

✧ urenlang naar palmbomen kan staren en zelfs een palmboom op lichaam heb laten tatoeëren.

✧ voor 99% vegan ben. 

✧ groot fan ben van verkleedfeestjes.

✧ ooit in Hawai’i wil wonen.

✧ ga stralen van inspiratiekaarten.

Mijn zielsmissie. 

Het is mijn zielsmissie om jou te helpen te komen tot je kern, naar binnen te keren en te durven voelen wat daar zit. Om jou te helpen te leven vanuit je wilde hart en zo de wildernis in te stappen. De arena is een plek waar je met bloed, zweet en tranen gewoon weer opstaat als je onderuit bent gehaald. Emoties mogen je raken, je mag deze doorvoelen, accepteren om vervolgens weer los te laten. 

Dus zit jij laag in je energie en merk je een disbalans op? Zit je veel in je hoofd te piekeren en ervaar je stressklachten? Raak je snel overprikkeld en reageer je boos terwijl je niet weet waar dat vandaan komt? Of wil jij ook je eigen EHBO-koffer creëren?

Dan open je nu de juiste deur. Neem vrijblijvend contact met me op and let’s connect.

PS ik geloof in de kracht van verbinding dus klik hier en let’s get personal.

ziels 22

Instagram


Facebook


Pinterest


Youtube


Spotify